WordPress problemen en errors lossen wij op

WordPress problemen

Loop je tegen WordPress problemen aan? En lukt het niet je WordPress probleem op te lossen. Dan helpen wij jou graag verder. Eest kijken we wat er aan de hand is met jou site. Wij vragen of we toegang mogen krijgen tot je WordPress site en je hosting pakket. Zo werken we ongestoord aan een oplossing voor uw site met het probleem. We spreken altijd een prijs af wat het gaat kosten om het probleem op te lossen. 

404 deze pagina bestaat niet

Een 404 pagina ontstaat wanneer je websiteverkeer leidt naar een pagina die niet bestaat. Dit kan komen door verschillende elementen:

    • Je hebt een pagina verwijderd

    • De URL van de pagina is veranderd

    • De URL is verkeerd ingevoerd in de browser

De oplossing voor een 404 pagina

Het is handig om een redirect in te stellen voor de pagina’s.  Een redirect zorgt ervoor dat als een bezoeker (per ongeluk) op een gewijzigde pagina komt wordt doorgeleid naar de juiste pagina.

Voor een verwijderde pagina of een pagina URL wijziging

Wij raden een Redirection aan. Hier mee kan je handmatig pagina’s redirecten naar de juiste pagina en houdt hij een 404 log bij.

Daarnaast raden we sterk aan om door ons een SEO plugin te installeren. Deze past automatisch gewijzigde URLS aan als je deze wijzigt. Superhandig!

Voor een verkeerd ingevoerde URL

Dit is niet iets wat je kan voorkomen, maar er is wel een oplossing voor. Zorg dat je een duidelijke 404 pagina hebt, waar je bezoekers begeleid naar waar ze wel naar opzoek zijn.

500 internal server error

Een 500 internal server error is een vervelende WordPress error, maar hij is vaak snel te verhelpen. Een 500 service error wordt meestal veroorzaakt door een corrupt .htaccess-bestand of een probleem met een plugin, thema of een WordPress installatie die niet meer goed werkt. Wij lossen dit WordPress probleem graag voor u op. 

OPVALLEND CREATIEF in WP oplossingen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt