WordPress problemen en errors lossen wij op

WordPress problemen

Heb je te maken met problemen in WordPress en lukt het niet om deze op te lossen? Dan bieden wij graag onze hulp aan. Allereerst onderzoeken we wat er precies aan de hand is met jouw website. We vragen toestemming om toegang te krijgen tot jouw WordPress-site en hostingpakket, zodat we ongestoord kunnen werken aan een oplossing voor het probleem. We maken altijd duidelijke afspraken over de kosten voor het oplossen van het probleem.

Als je een website hebt, is de kans groot dat je weleens problemen hebt ervaren met WordPress. Dit platform is populair vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksgemak, maar het kan soms uitdagingen met zich meebrengen. Gelukkig zijn er een aantal stappen die je kunt nemen om deze problemen op te lossen. Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te identificeren. Dit kan een probleem zijn met een specifieke plug-in, thema of instelling. Het kan ook te maken hebben met de server waarop jouw website wordt gehost. Zodra je de oorzaak hebt geïdentificeerd, kun je gericht actie ondernemen.

Als het probleem te maken heeft met een specifieke plug-in, kunnen wij dit voor u onderzoeken. Dit doen wij voor een vast tarief. Dus geen verrassingen achteraf. Alles doen wij in overleg met u. Als het probleem te maken heeft met uw hostingpakket, ook hier in kunnen wij u helpen uw probleem met uw wordpress site op te lossen.

404 deze pagina bestaat niet

Een 404 pagina ontstaat wanneer je websiteverkeer leidt naar een pagina die niet bestaat. Dit kan komen door verschillende elementen:

    • Je hebt een pagina verwijderd

    • De URL van de pagina is veranderd

    • De URL is verkeerd ingevoerd in de browser

De oplossing voor een 404 pagina

Het is handig om een redirect in te stellen voor de pagina’s.  Een redirect zorgt ervoor dat als een bezoeker (per ongeluk) op een gewijzigde pagina komt wordt doorgeleid naar de juiste pagina.

Voor een verwijderde pagina of een pagina URL wijziging

Wij raden een Redirection aan. Hier mee kan je handmatig pagina’s redirecten naar de juiste pagina en houdt hij een 404 log bij.

Daarnaast raden we sterk aan om door ons een SEO plugin te installeren. Deze past automatisch gewijzigde URLS aan als je deze wijzigt. Superhandig!

Voor een verkeerd ingevoerde URL

Dit is niet iets wat je kan voorkomen, maar er is wel een oplossing voor. Zorg dat je een duidelijke 404 pagina hebt, waar je bezoekers begeleid naar waar ze wel naar opzoek zijn.

500 internal server error

Een 500 internal server error is een vervelende WordPress error, maar hij is vaak snel te verhelpen. Een 500 service error wordt meestal veroorzaakt door een corrupt .htaccess-bestand of een probleem met een plugin, thema of een WordPress installatie die niet meer goed werkt. Wij lossen dit WordPress probleem graag voor u op. 

OPVALLEND CREATIEF in WP oplossingen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt