opvallend
creatief

Folder laten ontwerpen en drukken

Reclame folders laten ontwerpen en drukken

Een mooie professionele reclame folder laten maken op mooi papier gedrukt en nog voordeelig ook.

Uw folder laten ontwerpen of een bestaande folder laten aanpassen Axzent Reclame kan dit snel en zeer voordelig. Axzent heeft de specialisten in huis die alle vakkennis hebben om uw folders snel en goedkoop te ontwerpen en te drukken. U zult zien dat dit niet alleen goedkoop kan maar ook nog eens helemaal naar uw wensen en in uw huisstijl zo pas de folder binnen uw complete huisstijl. U betaalt een vast goedkoop tarief voor het ontwerpen van uw folders dit kan al vanaf 25,- euro. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan u weet dus van te voren wat u krijgt en wat het kost. Een mooie professionele reclame folder op mooi papier gedrukt.

Wat voor folder heeft u nodig? Er zijn meerdere manieren om ervoor te zorgen dat uw folder opvalt. Uw folder komt waarschijnlijk terecht tussen andere reclame-folders waardoor u minder snel de aandacht van uw doelgroep heeft. U maakt het onderscheidt met een afwijkend formaat of met het juiste kleurgebruik. Ook de vouwwijze kan per folder verschillend zijn. Door de deskundigheid van onze grafische vormgevers maken en ontwerpen wij uw folder die perfect aansluit bij uw doel en doelgroep. Laat dus uw folder maken door Axzent Reclame!

Neem contact met ons op voor meer informatieWij helpen u graag met het realiseren van al uw folders of ander drukwerk.

 • Grafisch ontwerp

  U wilt uw producten of diensten overtuigend presenteren. Uw identiteit staat of valt immers met uw visuele uitstraling. Daarom ontwerpen wij niet alleen uw huisstijl, wij zorgen ook dat uw huisstijl consequent wordt doorgevoerd in al uw uitingen zoals uw: folders, brochure, advertenties en website.

  Lees meer
 • Drukwerk

  Als wij een grafisch ontwerp maken, bieden we ook aan om dit ontwerp te drukken. Wij adviseren u en begeleiden uw drukwerk! Zo heeft u één aanspreekpunt en dat is wel zo makkelijk.

  Lees meer
 • Internet

  Heeft u altijd al een eigen website of webshop willen hebben? Droomt u ervan om uw eigen producten of diensten via internet aan te bieden? Dan is het nu uw kans, vraag naar de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten komen (aan de linkerkant van Google).

  Lees meer