opvallend
creatief

Kerst- en sinterklaasfolders laten drukken

Sinterklaasfolders of kerstfolders laten drukken?

Wij maken uw Sinterklaas of kerstfolders snel en goedkoop.

Wij hebben een aantal standaard Sinterklaas en Kerstfolders waar u uit kunt kiezen. Wij zetten uw teksten in de standaard folders en maken deze op u kunt daarna zelf de Sinterklaasfolders of Kerstfolders laten drukken of wij drukken de Sinterklaasfolders of Kerstfolders voor u. Maar wij kunnen ook naar uw idee een Sint- of Kerstfolder ontwerpen. U levert de beelden en teksten aan en binnen een paar dagen ontvangt u de proefdruk van het ontwerp. Na dat u akkoord bent gegaan en we hebben uw betaling ontvangen, heeft uw de folders binnen 1 week in huis en dit ook nog zonder verzendkosten. Zo heeft u snel en goedkoop Sint- en of Kerstfolders in huis.


Kortom laat uw Sin- en kerstfolder maken bij Axzent. Het is goedkoop en snel en u presenteert zich zeer professsioneel!

Heeft u een folder nodig? Axzent Reclame ontwerpt folders die ervoor zorgen dat uw boodschap goed overkomt bij uw doelgroep. Een folder is niet iets dat u zómaar even in elkaar zet. De keuze van het papier, de kleuren en de lettergrootte zijn bijvoorbeeld belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een folder.

Voorbeelden:

sinterklaas-flyer

kerstfolder-kerstbestellijst

leuke-sinterklaasfolder-actie

kerstpakketten-folder

Advies & Ontwerp Sint- en kerstfolders

Het is logisch dat uw huisstijl ook duidelijk terug komt in de folder. Axzent Reclame adviseert en ontwerpt folders naar uw wensen en goedkoop gedrukt.

Prijzen:

Prijzen A4 flyers dubbelzijdig in kleur op 170 grams papier:
Deze kunt u zelf ook nog inprinten met uw eigen tekst

250 x 91,-
1000 x 101,-
1250 x 105,-
2000 x 121,-
2500 x 132,-
5000 x 199,-

 

A4 folder dubbelzijdig in kleur op 170 grams papier 3-luik:

250 x 75,-
1000 x 88,-
1250 x 95,-
2000 x 100,-
2500 x 129,-
5000 x 179,-


Prijs DTP/opmaak alleen geldig voor Sinterklaas en Kerstfolders.
Prijs voor DTP/opmaak 50,-, prijzen excl. btw. Betaling vooruit voor levering.

Neem contact met ons op voor meer informatie

 

 • Grafisch ontwerp

  U wilt uw producten of diensten overtuigend presenteren. Uw identiteit staat of valt immers met uw visuele uitstraling. Daarom ontwerpen wij niet alleen uw huisstijl, wij zorgen ook dat uw huisstijl consequent wordt doorgevoerd in al uw uitingen zoals uw: folders, brochure, advertenties en website.

  Lees meer
 • Drukwerk

  Als wij een grafisch ontwerp maken, bieden we ook aan om dit ontwerp te drukken. Wij adviseren u en begeleiden uw drukwerk! Zo heeft u één aanspreekpunt en dat is wel zo makkelijk.

  Lees meer
 • Internet

  Heeft u altijd al een eigen website of webshop willen hebben? Droomt u ervan om uw eigen producten of diensten via internet aan te bieden? Dan is het nu uw kans, vraag naar de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten komen (aan de linkerkant van Google).

  Lees meer