opvallend
creatief

Grafisch ontwerpen van folders, Brochures, advertenties en websites

Onder grafische vormgeving verstaan wij het ontwerpen van al uw drukwerk maar ook uw verpakkingslijn of alle soorten belettering. Wij maken het ontwerp over leggen dit met u en voeren het uit.
Bent u op zoek naar een passende huisstijl voor uw bedrijf? Dan bent u bij Axzent Reclame Grafische Vormgeving aan het juiste adres. Wij komen graag een keer langs om uw wensen/ideeën te bespreken, en een passende vormgeving te ontwikkelen. Een compleet huisstijlontwerp heeft u al vanaf 500,- euro en ook het drukwerk kunnen wij tegen aantrekkelijke prijzen voor u maken.
 

Wij ontwerpen..

Naast het ontwikkelen of vernieuwen van uw huisstijl (logo, visitekaartje, briefpapier en enveloppen), kunt u bij Axzent Reclame Grafische Vormgeving terecht voor o.a.:
Folders/Brochures
Advertenties
Websites
Illustraties
Trouw- en geboortekaartjes
Folders ontwerpen
 
Met een folder kunt u uw bedrijfsactiviteiten, diensten en/of producten presenteren. Axzent Reclame ontwerpt een effectieve folder of flyer waarbij uw boodschap in één oogopslag duidelijk is. Wij zorgen voor een prikkelend ontwerp dat de aandacht trekt en de ontvanger aanzet tot actie.
 

Folders

Een folder is een dubbel gevouwen papier waarmee u uw klanten informeert over uw bedrijf en de producten of diensten die u aanbiedt. Vaak worden folders als reclamedrukwerk huis-aan-huis verspreid, maar u kunt er ook voor kiezen om de folder te verzenden naar een selecte doelgroep.
 

Flyer

Flyers zijn kleiner van formaat dan een folder en worden vaak gebruikt om het publiek attent te maken op een actie of evenement. Flyers worden meestal op straat uitgedeeld of kunnen worden neergelegd in winkels of andere strategische punten.

 

Een poster ontwerp waarover is nagedacht?

Iedereen kan een poster maken. Althans, dat lijkt zo op het moment dat u een willekeurige bruiloft of braderie bezoekt. Wie geen genoegen neemt met een wit a4-tje met zwarte letters is bij ons aan het goede adres. Wij zorgen voor de juiste combinatie van vorm en inhoud. Door tijd te nemen voor het daadwerkelijke doel van uw poster zorgen we voor een ontwerp dat de aandacht trekt van uw doelgroep.
 

Poster ontwerpers met verstand van zaken

Wij ontwerpen natuurlijk ook uw posters. Onze posters hangen door heel. Door onze ervaring weten we inmiddels als geen ander wat er nodig is om de aandacht te trekken met een poster ontwerp! U hoeft ons uiteraard niet direct te geloven. Bel ons op 0418 - 554133 en we vertellen u graag de mogelijkheden voor u.
 
 • Grafisch ontwerp

  U wilt uw producten of diensten overtuigend presenteren. Uw identiteit staat of valt immers met uw visuele uitstraling. Daarom ontwerpen wij niet alleen uw huisstijl, wij zorgen ook dat uw huisstijl consequent wordt doorgevoerd in al uw uitingen zoals uw: folders, brochure, advertenties en website.

  Lees meer
 • Drukwerk

  Als wij een grafisch ontwerp maken, bieden we ook aan om dit ontwerp te drukken. Wij adviseren u en begeleiden uw drukwerk! Zo heeft u één aanspreekpunt en dat is wel zo makkelijk.

  Lees meer
 • Internet

  Heeft u altijd al een eigen website of webshop willen hebben? Droomt u ervan om uw eigen producten of diensten via internet aan te bieden? Dan is het nu uw kans, vraag naar de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie heeft als doel om uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten komen (aan de linkerkant van Google).

  Lees meer