Prestashop webshop laten maken

Heeft u altijd al een eigen webshop willen hebben en gedroomd om uw eigen producten of diensten via internet aan te bieden? Dan is het nu uw kans, want bij Axzent Reclame zijn meerdere webwinkeltools gratis inbegrepen bij alle hostingpakketten. 

U kunt kiezen voor voor vele webshop software waaronder OpenCart, Magento of PrestaShop als webwinkeltool. Nadat u online hosting bij ons heeft bestel, krijgt u de gegevens om in te loggen op ons Control Panel. Hier kunt u met 1 druk op de knop OpenCart, Magento of PrestaShop installeren. U heeft a een webshop al vanaf 3,- per maand.

Hosting met een GRATIS webshop.

Door een hostingpakket af te sluiten voor uw webshop heeft u binnen enkele minuten een webshop en kunt u beginnen met het aanbieden van diensten en producten. Maar u kunt door ons ook een webshop laten maken. Wij maken uw webshop dan naar uw wensen. U kunt kiezen om uw webshop te laten maken met een bestaat ontwerp of een webshop laten maken naar een ontwerp. Vraag naar de mogelijkheden. Zo maken wij de webshop die het beste bij u past.

Indeling van uw webshop. Wij delen uw webshop in als u deze door ons laat maken. Dit houd in dat wij al uw gegevens in de webshop plaatsen tot de mogelijk dat uw klanten kunnen betalen. U krijg bij ons dus een volledig werkende webshop.

Producten in uw webshop plaatsen

U kunt zelf uw producten in de webshop plaatsen zo bespaar u geld en kunt u dit in uw eigen tempo doen. Maar u kunt dit ook door ons laten verzorgen wij zetten de producten Google vriendelijk voor een vast bedrag per pruduct in uw webshop. Dit houd in dat wij rekening houden met hoe Google uw webshop bekijkt en indexseert. Producten in een webshop plaatsen is een heel secuur werk. Wij doen onderzoek naar uw concurrenten en passen uw webshop hier op aan zo dat u goed scoort. Als u dus een webshop laat maken door ons en wij mogen deze ook voor u vullen haalt u het meeste uit uw webshop. Maar als u het toch zelf wilt proberen geven wij u natuurlijk de nodig goede tips zo dat u zelf aan de slag kunt.  

Ik heb een webshop laten maken maar deze scoort niet goed!

Ook hier kunnen wij u ondersteunen. Wij maken met u een plan om uw webshop op een hogere positie te laten krijgen bij Google Meestal kant dit al met kleine aanpassingen waardoor de kosten hier voor dus laag blijven. Mocht dit niet helpen dan pas gaan we voor u bijv. een adword campagne maken. Bel ons gerust voor een afspraak.

PrestaShop webshop laten maken

prestashop-webshop-laten-maken zoekmachines-webshop-maken prestashop-installeren-webshop  

Een PrestaShop webshop richten wij in naar uw wensen. Zo bepalen wij met u de lay-out en kleuren van uw webshop en selecteren de producten voor uw homepage. Prestashop is een simpel te gebruiken software pakket. PrestaShop ondersteunt ook diverse betalingssystemen. En er zijn diverse modules te krijgen om uw webshop mee aan te kleden en zo tot een succes te maken.

Waarom een PrestaShop laten maken
    •    Veel betalingssystemen beschikbaar
    •    Webwinkel naar eigen smaak in te richten
    •    Altijd realtime statistieken over bezoekers
    •    Optimale vindbaarheid in zoekmachines
    •    Uitgebreide community voor vragen

Automatische installatie
Bij onze hostingpakketten installeert PrestaShop automatisch. Na uw bestelling van een hosting pakket installeren wij PrestaShop en ontvangt u de logingegevens. Als u met uw gegevens inlogt, kunt u direct beginnen met het werken aan uw webwinkel. Of wij ondersteunen u hier bij. U heeft al een hosting pakket voor 3,- per maand.

Enkele voorbeelden van PrestaShops die door ons gemaakt zijn.

 

mooie-webshop-laten-maken maken-webshop-prestashop leuke-webshop-laten-maken 3-euro-webshop-maken
goedkoop-webshop-maken goede-webshop-laten-maken google-webshop-maken prestashop-webshop-maken

 

Diverse betalingssystemen. PrestaShop ondersteunt diverse online betalingssystemen. Ideaal voor uw webwinkel. Zo kunt u uw klanten meerdere betalingsmogelijkheden bieden.

Templates & modules. Wij hebben diverse templates en modules die geven u de mogelijkheid om uw webwinkel naar eigen wens in te richten. Er zijn veel gratis en betaalde PrestaShop templates en modules beschikbaar.

Zoekmachineoptimalisatie

Wij bieden de ideale applicatie voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Statistieken. Aan de hand van statistieken is af te lezen hoe uw webwinkel presteert. U heeft altijd toegang tot realtime statistieken, zo weet u welke producten er het beste verkopen.

Automatische installatie van PrestaShop. Wij installeren graag PrestaShop voor u. U hoeft dus niets te doen. Als de installatie is voltooid, ontvangt u de gegevens om in te loggen en kunt u direct aan de slag.

Een webshop maken we met elkaar!
Zo halen we het meeste uit uw webshop!

Bij een goed website hoort betrouwbare hosting. Axzent kan u ook hier in bedienen met onze hostingpakketten voor alleen email hosting tot hosting van grote webshops. Kies het pakket wat bij u past wij hlpen u graag verder.

  Axzent Hosting    
  S   M
-
-
-
-
-
-
-
500 mb webspace
Cpanel
4 emailboxen
2 Database
Doorstuur mogelijkheid van uw website
1 domeinnaam naar keuze
Alle mogelijke scripts, CMS systemen, Blogs, eigen webshop, etc.
3,- per maand
-
-
-
-
-
-
-
1 GB webspace
Cpanel
4 emailboxen
2 Database
Doorstuur mogelijkheid van uw website
1 domeinnaam naar keuze + subdomeinen
Alle mogelijke scripts, CMS systemen, Blogs, eigen webshop, etc.
5,- per maand
       
  L   XL
-
-
-
-
-
-
-
2 GB webspace
Cpanel
4 emailboxen: 1 GB ruimte per box.
4 Database
Doorstuur mogelijkheid van uw website
1 domeinnaam naar keuze + subdomeinen
Alle mogelijke scripts, CMS systemen, Blogs, eigen webshop, etc.
7,50 per maand
-
-
-
-
-
-
-
4 GB webspace
Cpanel
4 emailboxen: 1 GB ruimte per box.
4 Database
Doorstuur mogelijkheid van uw website
1 domeinnaam naar keuze + subdomeinen
Alle mogelijke scripts, CMS systemen, Blogs, eigen webshop, etc.
10,- per maand
   * Extra email box a 1 GB a 0,50 per mnd