Particuliere fotografie

Maak gebruik van onze ruime ervaring en vakkennis van digitale fotografie en beeldbewerking.

Portretten, bruidsreportages, maar ook foto’s van de eerste dag van uw kindje. Vervolgens kunnen deze foto’s eventueel verwerkt worden in trouwalbums, bedankjes, geboortekaartjes, etc. Of een mooie afdruk in een lijst of op canvas.

Portret Fotografie

Portretfotografie is een kunst. Voor portretfoto’s van uwzelf, uw partner, of uw kinderen kunt u bij ons terecht. Fotoshoots vinden plaats op een tijdstip dat u het beste uitkomt, op een lokatie die u het beste uitkomt. Dit kan bij u thuis zijn, in een park, in het bos, op het strand, bij een monument, in de dierentuin, in de speeltuin, en ga zo maar door! Bij loveshoots, newbornfotografie, babyfotografie, kinderfotografie en gezinsfotografie gaan we lekker ontspannen en relaxed aan het werk, en nemen we er alle tijd voor om u en/of uw dierbaren te fotograferen zoals jullie zijn.

Newborn Fotografie

Niets is mooier, liever en schattiger dan jullie pasgeboren baby. Tien mini vingertjes en teentjes en een gezichtje waar je keer op keer weer verliefd naar kijkt. De eerste dag na de geboorte van jullie wondertje zijn heel bijzonder en gaat heel snel voorbij. Wij fotograferen uw pasgeboren baby aan huis! U hoeft dus niet naar de studio, maar kunt op uw kraambed blijven liggen en in alle rust worden de foto's bij u gemaakt. Het is ook mogelijk om de newbornfoto’s voor jullie te verwerken in het geboortekaartje (zie familiedrukwerk).

Bruidsreportages

Eigentijdse en spontane foto’s die jullie liefde laat zien zoals jullie zijn? In een modern trouwalbum en op dvd? Dat kan! Deze bijzondere dag is zomaar voorbij en laat zoveel indrukken achter. Mooie emotionele en liefdevolle herinneringen, die jullie willen kunnen herbeleven. Graag maken we van uw mooiste dag de mooiste reportage. Een tastbare herinnering in de vorm van kleurrijke, spontane, liefdevolle, ongedwongen en sfeervolle bruidsfoto’s met oog voor detail. Juist de interactie tussen mensen zorgt hierbij voor unieke momenten die we door fotografie willen bewaren. Samengevoegd in het mooiste en origineelste trouwalbum. 

Lees meer op fotosouvenir.nl