Zakelijke fotografie

Bedrijfsfotografie

De kunst van bedrijfsfotografie is het optimaal overbrengen van de bedrijfswaarden naar uw doelgroep(en). Professionele bedrijfsfotografie zorgt ervoor dat klanten en relaties via fotoreportages direct zien waar u voor staat. Het bedrijfsdna dient als het ware uit de foto’s naar voren te komen. Professionele bedrijfsfotografie creëert dat gevoel waar uw publiek naar op zoek is en bedrijfswaarden als authenticiteit, kwaliteit en sfeer staan hierin vaak centraal. Dit in combinatie met de vormgeving van uw drukwerk of website, zorgt ervoor dat wij precies weten wat u zoekt!

Product Fotografie

Als ondernemer kent u de toegevoegde waarde van perfecte productfotografie als geen ander. Of het nu gaat om een packshot tegen een egale achtergrond, een vrijstaand gemaakte foto of een sfeerfoto op lokatie, een goede productfoto verkoopt!

Portret Fotografie

Zakelijke portretfotografie vloeit vaak voort uit de uniforme manier waarop de organisatie naar buiten wil treden. Het professioneel portretteren van directie en medewerkers helpt bij het versterken van de profilering van uw bedrijf.

Reportagefotografie

In feite bestaat reportagefotografie uit een aaneenschakeling van opvallende of unieke momenten. Het is de vaardigheid van de fotograaf deze momenten te herkennen en direct professioneel vast te leggen. Reportagefotografie is eigenlijk een verzamelnaam voor fotografie tijdens bijeenkomsten, seminars, contractondertekeningen, beurzen, diners en borrels. Juist de interactie tussen mensen zorgt hierbij voor unieke momenten die we door fotografie willen bewaren.